Om Strike´s Sportswear

Strike´s Sportswear är ett varumärke under TNF Profil & Design AB som är en mycket flexibel leverantör!

Vi som jobbar här har över 50 års erfarenhet av att jobba med kläder mot företag och föreningar och har jobbat med detta sen mitten av nittiotalet men då som anställda säljare på stora företag i branschen.

Vår affärsidé är att erbjuda produktmedia till företag och föreningar i Sverige med kvalitét och högsta tänkbara servicenivå. Nu är vi även specialiserae på sportkläder utöver vår i övrigt enorma bredd. Vi utgår från vårt fräscha showroom i Solna / Stockholm.

VÅR VISION
Vi vill inspirera våra kunder att köpa rätt produkter som passar för just deras typ av företag eller förening, det är allt från att välja rätt penna till kläder som personalen har på sig för att dels skapa gemenskap och var företagets och föreningen ansikte utåt. Vi anstränger oss verkligen för att lära känna er och ert företag eller förening för att kunna erbjuda er att bli den VIP kund ni förtjänar att vara. Detta oavsett om ni är ett enmansföretag eller stor koncern eller förening. Vi tänker utanför boxen och är proaktiva och detta är inget vi tar betalt extra för.

Kontakta oss med vilka frågor ni än kan ha. Välkommen att kontakta oss för mer info!


Kontakta oss